Δράση #BeActive (για την υπόλοιπη χρονιά)

Ολυμπιακή Ημέρα

Διοργάνωση αθλητικού χωριού με τη συμμετοχή αθλητικών ομοσπονδιών για τους εορτασμούς της Ολυμπιακής Ημέρας. Η διοργάνωση της δράσης γίνεται σε συνεργασία με την Ευρωπαϊκή Εβδομάδα Αθλητισμού και αποτελεί κύρια εθνική δράση της Κύπρου.

BeActive ολόχρονα περπατώντας στο μονοπάτι της φύσης στα Πέρα Ορεινής

Το Κοινοτικό Συμβούλιο Πέρα Ορεινής διοργανώνει περπάτημα στο μονοπάτι της φύσης του χωριού Πέρα Ορεινής κάθε τελευταίο Σαββατοκυρίακο του μήνα και θα ανακοινώνεται η ακριβής ημερομηνία διεξαγωγής του περπατήματος. Για πρώτη φορά θα διεξαχθεί το Σάββατο 22 Σεπτεμβρίου 2018, ώρα 17:00. Η εκκίνηση θα γίνει στα Πέρα Ορεινής, στην Πλατεία της Εκκλησίας. Θα ξεκινήσουμε για ένα περίπατο ανάλογο των δυνατοτήτων του καθενός μας. 1η διαδρομή: μέχρι το εκκλησάκι του Αγίου Γεωργίου και επιστροφή (Απόσταση: 1,5 χλμ. Χρόνος: 30 λεπτά). 2η διαδρομή: μέχρι το Φράγμα Ταμασού και επιστροφή (Απόσταση: 3 χλμ. Χρόνος: 1 ώρα). 3η διαδρομή (κυκλική): Πλατεία - Φράγμα- Άγιος Ηρακλείδειος – Πολιτικό – Ποταμός – Πλατεία (Απόσταση: 5 χλμ. Χρόνος: 1.5 ώρα). Στον τερματισμό θα προσφερθούν νερό και φρούτα εποχής. Η συμμετοχή είναι δωρεάν. Όσοι συμμετέχουν ολόχρονα, 10 φόρες και άνω, θα πάρουν αναμνηστικό δίπλωμα.

Αθλητικές Ημερίδες «Γνωριμία με Ολυμπιακά Αθλήματα»

Η δράση αποτελεί μια χρονιαία προσπάθεια που αποσκοπεί στη γνωριμία των παιδιών με όσο το δυνατό περισσότερα Ολυμπιακά Αθλήματα. Στόχος είναι η συμβολή στην ανάπτυξη αφενός της φυσικής τους κατάστασης και αφετέρου, μέσα από κίνητρα να διαλέξουν ένα άθλημα που τους αρέσει. Απώτερος σκοπός είναι η έμφαση στη « δια βίου άσκηση», ένας ακόμα παράγοντας που θα τα ωθήσει σε μια υγιή ενασχόληση και θα τα βοηθήσει στην κοινωνικοποίησή τους, μακριά από την κοινωνική παραβατικότητα και τη χρήση βλαβερών ουσιών.

All Stars Basketball Camp

ALL STARS BASKETBALL CAMP Με στόχο την ευαισθητοποίηση και ενημέρωση των παιδιών για το άθλημα της καλαθόσφαιρας, τη φυσική κατάσταση και τη σωστή διατροφή, το All Stars Basketball Camp διοργανώνει προπονητικό κάμπ για παιδιά (αγόρια και κορίτσια) ηλικίας 6 - 16 χρόνων. Το κάμπ θα πραγματοποιηθεί στις 22 Απριλίου - 26 Απριλίου, από τις 8 π.μ.- 3 μ.μ. στις εγκαταστάσεις της σχολής Falcon, στη Λευκωσία. Τα παιδιά που θα συμμετάσχουν στο πενθήμερο κάμπ θα έχουν τη δυνατότητα να βελτιώσουν την ατομική τους ικανότητα κατανοώντας καλύτερα τις βασικές δεξιότητες του αθλήματος με την καθοδήγηση του Γιώργου Βλασσόπουλου Ομοσπονδιακού Προπονητή της Εθνικής Εφήβων της Ελλάδας . Στο κάμπ θα συμμετάσχουν και θα δώσουν τις συμβουλές τους στους νεαρούς καλαθοσφαιριστές και καλαθοσφαιρίστριες επιστήμονες στους τομείς της φυσικής κατάστασης και της διατροφής όπως ο Nikos Tziapouras Γυμναστής και προπονητής δύναμης και φυσικής κατάστασης και η Christina Papadopoulou-Fesa Διαιτολόγος - Κλινική Διατροφολόγος. Τα παιδιά θα έχουν την ευκαιρία να μοιραστούν τις καλαθοσφαρικές τους εμπειρίες με διεθνείς παίκτες, μεταξύ των οποίων ο Tyrell Biggs και η Sonia Papadopoulou-Biggs, κ.α. To All Stars Basketball Camp εντάσσεται στο πλαίσιο των δράσεων του #BeActiveCyprus 2019! Δηλώστε τώρα συμμετοχή και κρατήστε θέση σε αυτή την μοναδική πενθήμερη καλαθοσφαρική εμπειρία! Πληροφορίες και εγγραφές στα τηλέφωνα 99309258, 99646005, email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. και στη σελίδα της διοργάνωσης στο Facebook: allstarsbasketballcampcy  

Μοιραστείτε το

Empty (2)