Δράση Ευρωπαϊκής Εβδομάδας Αθλητισμού (23 – 30 Σεπτεμβρίου 2018)

23 Σεπ 2018

ΠΟΔΗΛΑΤΙΚΟΣ ΓΥΡΟΣ

Ο Δήμος Μέσα Γειτονιάς θα διοργανώσει Ποδηλατικό Γύρο της Μέσα Γειτονιάς με σκοπό την συμμετοχή και την άθληση των δημοτών μας.
23 Σεπ 2018

#BeActive Sports Village

Το Round Table 6 μέσα από το κοινωνικό του έργο, δημιουργεί και φέτος ένα αθλητικό χωριό κάτω από το #BeActive, για να ενημερώσει και να αφυπνίσει τους συμπολίτες μας, για μια καλύτερη ποιότητα ζωής που μπορεί να δημιουργήσει μέσα από την ενασχόληση με διάφορα αθλήματα.

BeActive Sport Village Pera Orinis

To Κοινοτικό Συμβούλιο Πέρα Ορεινής διοργανώνει στις 23 Σεπτεμβρίου ώρα 16:00-19:00 ένα αθλητικό χωριό κάτω από το #BeActive, (Ευρωπαϊκή Εβδομάδα Αθλητισμού) για να ενημερώσει και να αφυπνίσει τους συμπολίτες μας για μια καλύτερη ποιότητα ζωής που μπορεί να δημιουργηθεί μέσα από την ενασχόληση με διάφορα αθλήματα. Φορέστε τα αθλητικά σας και ελάτε! Απευθυνόμαστε σε όλες τις ηλικίες, από παιδιά μέχρι συνταξιούχους. Ο τόπος διεξαγωγής της εκδήλωσης είναι στο Περιφερειακό Δημοτικό Σχολείο Ταμασού στα Πέρα Ορεινής. Συγκεκριμένα, μπορείτε να παρακολουθήσετε και να δοκιμάσετε διάφορα αθλήματα όπως: αυτοάμυνα, ζούμπα, πιλάτες, επιτραπέζια αντισφαίριση (πινγκ-πονγκ), τοξοβολία, ποδηλασία, ποδόσφαιρο, αντιπτέριση (μπάντμιντον). Επιπλέον, μπορείτε να πάρετε αξιολόγηση σωματικής κατάστασης από την Herbalife (εκτίμηση της φυσικής κατάστασης, ποσοστό υγρών, λίπους, μυϊκής μάζας στο σώμα), να δοκιμάσετε συμπληρώματα υγιεινής διατροφής και απώλειας βάρους. Η συμμετοχή είναι δωρεάν. Στο τέλος της εκδήλωσης θα κληρωθεί αθλητικός εξοπλισμός και θα υπάρχουν νερά, χυμοί, υγιεινό σάντουιτς και φρούτα εποχής.

Περπατώ για την υγεία μου

Ο Δήμος Γερμασόγειας οργανώνει περιπατική πορεία κατά μήκος του ποταμού Άμαθου με στόχο την κοινωνικοποίηση και τη χαλαρή άσκηση. Η δράση απευθύνεται σε δημότες της Γερμασόγειας και μη, ανεξαρτήτως ηλικίας και φυσικής κατάστασης. Οι συμμετέχοντες θα πρέπει να βρίσκονται στο χώρο εκκίνησης 15 λεπτά νωρίτερα. Καλό είναι όλοι να φορούν καπέλο, ανοικτόχρομα ρούχα και να κρατούν μπαστούνια (walking sticks) στις περιπτώσεις που χρειάζεται. Πληροφορίες: Πολύβιος Παπασολωμού - τηλ. 99882918

Ορεινή Πεζοπορία

Η ορεινή πεζοπορία ή άπλα περπάτημα στο βουνό είναι δραστηριότητα όπου τα πλείστα άτομα (οικογένειες με παιδιά ,νεαρά άτομα και ενήλικες) μπορούν να κάνουν. Συμβάλλει σημαντικά στη φυσική και ψυχική κατάσταση, και ευεξία των ατόμων ενεργοποιώντας όλο το σώμα και τις αισθήσεις. Σκοπός της δράσης μας στα πλαίσια του #BeActive είναι με μια επιλεγμένη διαδρομή να φέρουμε άτομα όλων των ηλικιών σε επαφή με τη φύση για να γνωρίσουν τα πολλαπλά οφέλη της ορεινής πεζοπορίας τα οποία μεταξύ άλλων είναι η σωματική άσκηση, η ψυχική χαλάρωση, η σφαιρική βιωματική γνώση της περιοχής και η κοινωνικοποίηση και αλληλεγγύη μεταξύ των μελών της ομάδας. Ο ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΟΡΕΙΒΑΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΛΕΥΚΩΣΙΑΣ, ο ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΨΥΧΟΛΟΓΩΝ ΚΥΠΡΟΥ, το ΤΜΗΜΑ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ και ο ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ ΔΕΞΙΟΤΗΤΩΝ ΖΩΗΣ οργανώνουν μια εύκολη πορεία για τους πλείστους (παιδιά, οικογένειες, εφήβους, ενήλικες) κοντά στον εκδρομικό χώρο «Λιβάδι του Πασιά» . Η πορεία θα αρχίσει από τον εκδρομικό χώρο «Λιβάδι του Πασιά» στις 9.15 με μικρό ζέσταμα και θα τελειώσει στον ίδιο χώρο στις 12.30. Είναι μια πορεία που πιστεύουμε θα εντυπωσιάσει, θα αφήσει στη μνήμη εικόνες ανεπανάληπτες και νέους οπαδούς του «νους υγιής εν σώματι υγιές» μέσω της φυσικής άσκησης. Είναι μια πορεία που προάγει τη φυσική σωματική άσκηση, τη ψυχική υγεία, τη γνωριμία και το σεβασμό της ορεινής φύσης. Ο καθένας θα μπορεί να απολαύσει την ομορφιά του βουνού, που αρχίζει εκεί που τελειώνουν οι δρόμοι της Κύπρου μας.

Παιδί και Πολεμικές Τέχνες - Γνωριμία με άθλημα του Taekwondo

Επίκεντρο θέμα της ημερίδα το άθλημα του Taekwondo το οποίο από το 1955 και μετά, τυγχάνει παγκόσμιας αναγνώρισης ως την πλέον αποτελεσματική πολεμική τέχνη, η οποία μετατράπηκε σε ένα δημοφιλές άθλημα. Κατά την διάρκεια της ημερίδας θα υπάρξουν και επιδείξεις από αθλητές καθώς και συμμετοχή του κοινού. Σε όλους του συμμετέχοντες θα δοθούν πιστοποιητικά συμμετοχής καθώς και μετάλλια συμμετοχής.

#BeActive Sport Village - Αθηένου

Ο Δήμος Αθηένου λαμβάνει μέρος ως «ενεργό αθλητικό χωριό» (#Be Active Sport Village) στην Ευρωπαϊκή Εβδομάδα Αθλητισμού που διοργανώνει ο Κυπριακός Οργανισμός Αθλητισμού,  με ποικίλες αθλητικές δράσεις. Κύριος στόχος είναι η ενεργοποίηση των πολιτών για μια πιο υγιή ζωή. Οι δράσεις θα πραγματοποιηθούν από τις 23 Σεπτεμβρίου μέχρι και τις 30 Σεπτεμβρίου 2018, σύμφωνα με το αναλυτικό πρόγραμμα που ετοιμάστηκε. Η έναρξη του #Be Active Sport Village Αθηένου θα γίνει στις 23 Σεπτεμβρίου 2018 στις 19:30 με χορευτικές παραστάσεις σε υπαίθρια εξέδρα που θα στηθεί επί της Λεωφόρου Γρίβα Διγενή! Κατά τη διάρκεια της μέρας θα πραγματοποιηθεί ποδοσφαιρικός αγώνας στις 10:00 στο γήπεδο του ΟΘΕΛΛΟΥ  και ποδηλασία στις 17:30, με αφετηρία διαδρομής το Γυμνάσιο Αθηένου. #Be Active λοιπόν! Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επικοινωνήσετε με τον Δήμο Αθηένου, στο τηλέφωνο 24524002.

Αντισφαίριση

Πρωτάθλημα ομαδικό, διπλό αντρών, διπλό γυναικών και διπλών αντρών-γυναικών. Σκοπός και στόχος η κοινωνικοποίηση των ασκουμένων και συνάμα η ωφέλεια απο την φυσική άσκηση και άθληση, να βελτιώσουν την φυσική τους κατάσταση και να αναπτύξουν τις βασικές κινητικές δεξιότητες.

Futsal

Πρωτάθλημα Ποδοσφαίρου στο οποίο θα απευθύνεται σε όλες τις ηλικίες. Ένα άθλημα το οποίο περιλαμβάνει όλες τις κινητικές δεξιότητες με σωματικά, κοινωνικά και ψυχικά οφέλη.
23 Σεπ 2018

EQUUS NUTRITION & FITNESS OPEN DAY

Στα πλαίσια της εταιρικής μας ευθύνης σαν ενεργοί φορείς της Ευρωπαϊκής Εβδομάδας Αθλητισμού στις 23/9/2018 προσφέρουμε εντελώς δωρεάν πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες αξιολογήσεις, λιπομετρήσεις και προγράμματα του γυμναστηρίου μας από τις 6.30 το πρωί μέχρι και τις 9.00 μμ. Συμμέτοχες μονό με εγγραφή στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Μοιραστείτε το

Empty (2)